Pályázat

A kedvezményezett neve: Kelet-Cserháti Turisztikai és Programszervező Szociális Szövetkezet

A projekt címe: „Versenyképes és fenntartható turisztikai szálláshely és szolgáltatás fejlesztés Cserhátszentivánon a szociális foglalkoztatás érdekében”

A szerződött támogatás összege: 47 444 919 Ft

A támogatás mértéke: 95%

A projekt tartalmának bemutatása:

Célcsoportunk a (1) pihenésre, feltöltődésre vágyó családok, baráti társaságok, (2) családi események, (3) céges rendezvények, (4) egyéb látogatók (pl. átutazó turisták, pihenő külföldiek) (5) egynapos látogatók/nem a mi szállásunkon megszállók. Utóbbiak számára a szolgáltatásokat, 1-3 célcsoportnak szállást, szolgáltatást kívánunk biztosítani.

A 2019. év júliusától megnyitó szállás és turisztikai szolgáltatásokat elsődlegesen online felületen tervezzük a célcsoport számára eljuttatni (kiemelten saját weboldal és közösségi média felületek, továbbá tematikus szállás- és programértékesítő oldalak, közösségi média, célzott Google adwords hirdetések, egyéb), céges ügyfelek esetében tréning, rendezvény- és utazásszervezőkkel kooperálunk + egyedi CSR szolgáltatásokkal is készülünk.

A projekt során törekszünk a célcsoport tagok folyamatos képzésére, mely elsősorban az érintett szakmák és területeken történő gyakorlati tapasztalat szerzést jelenti. Törekszünk képzések bevonásával segíteni szakmaiságuk fejlődését.

Szemléletformáló és közösségfejlesztési programokkal, térségi kerekasztalokkal segítjük a szövetkezet elfogadását, a tevékenységének térségi megszilárdítását és a társadalom eltérő rétegeinek integrációs folyamatának megvalósulását.

A pályázat 6 fő foglalkoztatást biztosít, de a tervezett tevékenység hatására várhatóan ez a szám 3 éven belül megduplázódik és azt követően is tovább nő a szövetkezet térségi, faipari és turisztikai tevékenységének célzott fejlesztése által.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.05.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2018-00013